top of page
Trajecten
Achtergrond diëtiste aan zee oostende bredene_edited.jpg

Ga het engagement met jezelf aan

Omdat verandering tijd vraagt en het soms moeilijk is om een langere tijd gemotiveerd te blijven is het mogelijk om je in te schrijven voor een traject.

 

Tijdens een traject krijg je uiteraard dezelfde kwalitatieve en gedreven begeleiding als wanneer je losse consultaties zou inboeken. Maar er zijn ook een paar voordelen aan verbonden.

 

Waarom kiezen voor een traject?

Het verschil zit ‘m in het engagement dat jij met jezelf aangaat. Door in te tekenen voor een traject verbind je jezelf er toe om gedurende meerdere consultaties te werken aan je gezondere levensstijl. In het begin ben je sowieso 100% gemotiveerd. Je bent je huidige situatie beu, je wil afvallen, je wil je relatie met eten aanpakken, de manier waarop je met jezelf omgaat, hoe je naar je lichaam kijkt…

 

Maar gaandeweg zal je motivatie wat verzwakken. Dat is heel normaal, het nieuwtje is er na een tijdje immers af en dan komt het er op aan om te leren omgaan met de weerstand die je dan begint te voelen. Dit is vaak het moment dat je begint te twijfelen aan jezelf en wat je aan het doen bent. Door in een traject te stappen weet je dat je gegarandeerd opvolging zal hebben gedurende een langere periode waardoor we je samen door je moeilijkere periodes kunnen loodsen.

 

Op zo’n momenten help ik je om alles in perspectief te plaatsen en leer ik je focussen op jouw successen die je tot dan toe al hebt geboekt. Op die manier kan je weer vol goede moed je weg verder zetten.

 

Daarnaast biedt een traject je ook een voordeel qua kostprijs. Het pakket aan consultaties in een traject is namelijk iets voordeliger dan wanneer je losse consultaties zou inboeken.

Welke trajecten zijn er?

Momenteel zijn er 2 trajecten waarvoor je je kan inschrijven:

Balance

Eerste consultatie (60 à 90 min)

      + tweede consultatie (60 min)

      + 6 vervolgconsultaties (60 min)

Move

Losse sessies (60 min)

      of een 10-beurtenkaart

 

Wat na het traject?

Uiteraard kun je aan het einde van je traject nog steeds verder begeleiding krijgen. We plannen dan bijkomende losse opvolgconsultaties in.

bottom of page