top of page
Diëtiste Aan Zee Diëtiste Bredene Diëtiste Oostende Middelkerke De Haan Wenduine Oudenburg

Table d''amis

Table d'amis

Wat is Table d'amis?

Geen nood aan 1 op 1 consultaties maar ben je wel geïnteresseerd in lekker eten, tips en tricks rond foodpreppen en snelle maaltijden? Heb je meer nood aan een gezellige babbel met gelijkgestemden die net zoals jij hun best doen om alle balletjes (gezin, job, sociaal leven, gezond eten en bewegen…) in de lucht te houden? Dan is het concept van Table d’amis zeker iets voor jou!

 

Neem je agenda erbij en plan alvast wat tijd in voor jezelf. Kom alleen en leer nieuwe mensen kennen of breng je beste vriend/vriendin, (schoon)vader/moeder, broer/zus, neef/nicht, nonkel/tante… mee om gezellig samen te koken, te praten en ervaringen te delen.

 

Ik zorg voor de recepten en de ingrediënten en stel mijn keuken ter beschikking om alles klaar te maken. We leren van elkaar, we koken, eten en genieten samen. Je leert misschien nieuwe ingrediënten kennen, recepten die je nog niet hebt klaargemaakt, tips om vlot en snel maaltijden te bereiden en dat alles terwijl je even tijd neemt voor jezelf en je batterijen weer kunnen opladen.

 

Win-win!

Table d'amis in de praktijk

  • Koken rond een bepaald thema

Dat kunnen snelle ontbijtgerechtjes zijn, inspiratie voor de lunch of het avondeten, voedzame snacks en tussendoortjes, apero, wereldkeuken...

  • Een 2-tal uurtjes tijd voor jezelf

In die tijd krijg je de kans om per 2 één of meerdere gerechtjes klaar te maken die we nadien samen op tafel zetten en samen van genieten. Zowel tijdens het koken als het eten houden we het luchtig en fun. Sla een praatje met elkaar, leer elkaar kennen en vraag mij alles wat jij graag wil weten over gezondheid en voeding.

  • Receptenfiches met tips & tricks

Na afloop krijg je naast een heleboel leuke herinneringen en toffe nieuwe vrienden ook een overzichtje mee van de receptjes die we hebben klaargemaakt. Zo kun je ze thuis nog eens maken voor jezelf en/of de rest van het gezin. Indien nodig vul ik de receptjes aan met praktische info over producten, het voedingsetiket, handig materiaal om in de keuken te gebruiken...

  • Koken bij mij thuis

Zoals ik eerder al schreef, stel ik mijn keuken hiervoor ter beschikking. Table d'amis gaat dus telkens door bij mij thuis in de Kasteellaan 23 in Bredene. Praktisch voor mij en leuk voor jou om in een gezellige huiselijke sfeer te koken en andere mensen te leren kennen. Parkeren kan in mijn straat en de omliggende straten, maar vergeet je parkeerschijf niet (max. 3 uur)!

  • Samen met anderen

Table d'amis gaat door van zodra er 4 personen zijn ingeschreven. Mochten we niet aan dit aantal geraken dan laat ik je uiteraard tijdig iets weten. Het maximum aantal inschrijvingen is 8 personen, kwestie van het praktisch haalbaar te houden.

Table d''amis
the breafast edition

Zaterdag 20 november 2021 van 10u - 12u

Kasteellaan 23 - 8450 Bredene

€40 per persoon

Bedankt voor je inzending!

Havermoutpannenkoek 6.jpg
Inschrijving Table d'amis
bottom of page