• Bieke Derdeyn

Quinoa salade met geroosterde pompoen

Ingrediënten (4 porties)

  • 1 ui, in halve ringen

  • 400 g pompoen, in blokjes

  • Komijn

  • Olie

  • 1 el honing

  • 240 g quinoa

  • 75 g notenmix, fijngehakt

  • 25 g pompoenpitten

  • Handvol platte peterselie, gesnipperd

  • 100 g granaatappelpitten

  • Sap van 1/2 citroen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Leg de ui en pompoen op een bakplaat met olie, komijn en honing. Rooster gedurende 20 à 30 minuten.

  3. Kook de quinoa gaar volgens de verpakking.

  4. Rooster de noten en pitten in een droge pan.

  5. Meng de quinoa met de pompoen, noten en pitten, peterselie en de granaatappelpitten en werk af met citroensap.



11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven