• Bieke Derdeyn

Quiche met pompoen, spinazie & geitenkaas

Ingrediënten (4 à 6 porties)

  • 1 pizzabodem

  • 1 ui, fijngesneden

  • 1 teentje look, fijngesneden

  • 2 eieren

  • 150 g zachte geitenkaas

  • 450 g verse spinazie

  • 400 g pompoen, in blokjes

  • Peper en zout

  • Nootmuskaat

  • Een handje noten, fijngehakt

  • Olie

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Stoof ui en look even aan en voeg de pompoen toe tot ze gaar is. Voeg daarna de spinazie toe.

  3. Klop de eieren los met de geitenkaas.

  4. Rooster de noten in een droge pan.

  5. Voeg nu pompoen, spinazie en noten bij het geitenkaasmengsel en kruid met peper en zout en nootmuskaat.

  6. Bedek een bakvorm met de pizzabodem en vul met het mengsel.

  7. Bak gedurende 30 à 40 minuten.




9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven