• Bieke Derdeyn

Overnight 'caramel-coffee' oats

Ingrediënten (voor 1 persoon)

  • 40 g havermout

  • 3 el sterke koffie

  • 90 ml melk

  • 1 à 2 el Griekse yoghurt, kwark of skyr

  • 2 kl caramelsiroop of honing, agave, esdoorn...

  • 1 kl chiazaad

  • Om af te werken: 100 g fruit naar keuze


Bereidingswijze

  1. Zet koffie zoals je gewoonlijk doet, maar maak ze gerust heel wat sterker. Je hebt niet zoveel nodig voor dit gerecht en dan zal de smaak meer doorkomen. Je kan bijvoorbeeld ook werken met oploskoffie als dat makkelijker te doseren valt.

  2. Doe alle ingrediënten samen in een weckpot of andere recipiënt dat je mooi kan afsluiten.

  3. Meng goed en zet in de koelkast.


4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven