top of page
Move traject
Kinepraktijk hands on Christophe Tavernier 8.jpg

Move
TRAJECT

In samenwerking met
kinepraktijk Hands-On in Oostende

Achtergrond diëtiste aan zee oostende bredene_edited.jpg

Breng je lichaam in beweging

 • Je wil graag meer bewegen, maar je krijgt jezelf niet gemotiveerd om de eerste stap te zetten.

 • Je overwoog al vaak om naar de fitness te gaan, maar je hebt geen idee welke oefeningen of toestellen goed zijn voor je.

 • Je hebt al verschillende keren geprobeerd om thuis oefeningen te doen, maar je mist telkens het engagement en de ondersteuning van persoonlijke begeleiding.

 • Je kampt misschien ook met enkele lichamelijke problemen zoals gewrichtsklachten of rugpijn en durft daardoor niet op eigen houtje te bewegen.

Als je jezelf hierin herkent en je graag dat duwtje in de rug wil om op een aangename en laagdrempelige manier te beginnen met bewegen onder begeleiding, dan is het Move traject zeker iets voor jou!

Intensieve begeleiding op maat

Speciaal voor jou heb ik samen met kinepraktijk Hands-On in Oostende het Move traject uitgewerkt waarin je aan de slag gaat met een beweegplan op jouw maat.

 

Onze kinesitherapeuten doen voor jou het volgende:

 1. Opstellen van een beweegplan op maat

 2. Rekening houden met jouw huidige fysieke conditie en verwachtingen

 3. Aanpassen van de oefeningen aan eventuele lichamelijke beperkingen

 4. Laagdrempelig maken van de oefeningen waardoor plezier vooropstaat

 5. Bijsturen en motiveren waar nodig zodat bewegen leuk en aangenaam blijft


Dit beweegtraject kan gecombineerd worden met losse voedingsconsultaties of met het Balance traject. Op die manier krijg je de kans om naast je eetpatroon ook meteen te werken aan een actievere levensstijl.

De voordelen van een traject

Jouw gewoontes aanpakken en duurzaam veranderen lukt niet van vandaag op morgen. Dat zal je ongetwijfeld al hebben opgemerkt. Wij helpen je daarom aan de hand van aangepaste voedings- en beweegtrajecten werk te maken van een gezondere levensstijl op een haalbare manier.

Dat vraagt om een intensieve ondersteuning en begeleiding en een stevige dosis engagement. En net daarvoor hebben we de handen in elkaar geslagen om het Move traject op te stellen:

 • Losse beweegsessies aan €30 per uur of €250 voor een 10-beurtenkaart*.

 • Eén à twee beweegsessies per week in te plannen in overleg met de kinesitherapeuten.

 • Een beweegplan op maat onder begeleiding van ervaren kinesitherapeuten rekening houdend met jouw noden, verwachtingen en eventuele fysieke beperkingen.

 • Een duidelijk engagement met jezelf om er voluit voor te gaan en duurzaam te veranderen.

Ben je op zoek naar advies rond een gezonde levensstijl en wil je daarbij graag langdurige ondersteuning zowel op het vlak van voeding als beweging? Neem dan zeker contact!

 

Een afspraak voor voedingsadvies kan worden ingepland via de online agenda.

Het inplannen van een beweegtraject kan je doen via het nummer 0478 64 96 71.

* In overleg met de huisarts is het in sommige gevallen mogelijk om een voorschrift te krijgen voor een gedeeltelijke terugbetaling van 18 beweegsessies. Vraag dus gerust na bij je huisarts of deze beweegsessies medisch relevant zouden zijn voor jou en je daardoor in aanmerking zou kunnen komen voor terugbetaling.

Move traject
bottom of page